mobiele torenkraan huren

Elke klus geklaard

Voor deze mobiele torenkraan is niks onbereikbaar. Deze in hoogte verstelbare kraan krijgt namelijk elke klus geklaard en blinkt uit in flexibiliteit. Of de kraan nou met de giek in de horizontale stand of in een hoek van 45 graden staat: er is altijd voldoende zicht op de werkzaamheden.

Liebherr MK88

Onze mobiele torenkraan is volledig elektrisch inzetbaar dankzij de aansluiting van 63 A en 400 V. Deze krachtpatsers is recent TCVT-gekeurd en wordt verhuurd inclusief een gekwalificeerd machinist.

De mobiele torenkraan kan optoppen tot een hoek van 45 graden en kan in terrein manoeuvreren op een harde ondergrond. De kraan is bovendien  standaard uitgerust met een afstandsbediening.

Nieuwste mobiele torenkraan

Sinds kort beschikt ons kranenpark ober het nieuwste model. Dit model beschikt over 3 assen en een 38,5 meter giek. De kraan werkt op 32 ampère bouwstroom (en op het aggregaat van de kraan zelf).

Regel het direct

Onze mobiele torenkraan reserveren? Neem contact op en we regelen het direct.

mobiele torenkraan te huur
1
kranen
0
vakmensen
0
jaar ervaring
0 +
tevreden opdrachtgevers

Wij verhuren de mobiele torenkraan inclusief een opgeleide en ervaren machinist. 

De prijs van de mobiele torenkraan hangt af van de werkzaamheden en de duur ervan. Neem gerust contact op en we geven een prijsindicatie of doen een offerte.

Ja, de torenkraan kan draaien op bouwstroom. Dit is mogelijk op 63A en op 32A.

Onze torenkraan kan inderdaad optoppen tot een hoek van 45 graden.

Nee, de mobiele torenkraan heeft geen variabele afstempeling.

Is het nodig om de maximale capaciteit van een kraan te benutten op een krappe plek? Bekijk dan onze mobiele telescoopkranen. Deze hebben wel een variabele afstempeling.

Jazeker. Elke mobiele torenkraan is standaard uitgerust met een afstandsbediening.

De mobiele torenkraan kan in terrein manoeuvreren als het een harde ondergrond betreft.