Kraanverhuur in Zwolle en omstreken

Kraanverhuur Zwolle

Dick ten Klooster, uw hijskraan specialist in Zwolle en omstreken. Waar we ook moeten zijn: je kunt overal in Nederland vertrouwen op de professionele kraanverhuur van Dick ten Klooster. Onze locatie in Hasselt (regio Zwolle) biedt een centrale plek en hierdoor kunnen we overal snel ter plekke zijn om uw hijsklus nauwkeurig uit te voeren.

Alles is te verplaatsen

Van chalet tot beton, voor ons is geen object te zwaar. Met ons moderne kranenpark hebben we voor elke situatie een kraan voorhanden, inclusief een ervaren machinist die de klus klaart.

In de afgelopen jaren hebben we volop geïnvesteerd in ons kranenpark. Hierdoor beschikken we over kranen, die stuk voor stuk voldoen aan alle hedendaagse wet- en regelgeving.

Onze kranen worden verhuurd tegen een scherpe prijs. Of je nou een kraan zoekt voor een gepland project of voor spoedwerkzaamheden: wij zijn de specialist die je zoekt in kraanverhuur in Nederland.

Hijsgereedschap mogelijkheden

Compleet uitgerust

Ontdek het veelzijdige aanbod van Dick ten Klooster, met een scala aan kraanoplossingen die aan al uw wensen voldoet. Van telescoopkranen tot krachtige torenkranen, efficiënte roterende kranen, betrouwbare vrachtwagens en hoogwaardig hijsgereedschap. Met ons diverse assortiment kunt u rekenen op een oplossing voor uw klus.

Vakkundige gepland om faalkosten te voorkomen

Bij onze kraanverhuur staat professionaliteit voorop, wat zich uit in de efficiëntie waarmee we elke klus klaren. Dankzij onze vakkundige planning, ondersteund door een modern planningssysteem, voorkomen we onnodige manuren en houden we faalkosten zo laag mogelijk. Dit in combinatie met onze nauwkeurige werkwijze, zorgt ervoor dat we uw project economisch en effectief kunnen uitvoeren

Kraanverhuur Zwolle met machinist

In en om Zwolle

Omdat we centraal zijn gelegen, kunnen we in heel Nederland onze kraanverhuur aanbieden. De bouw en industrie van nu vragen om een nauwkeurige uitvoering, door een partij die vakmanschap levert en alle nodige regels in acht neemt. Een partij zoals Dick ten Klooster.

Mobiele telescoopkranen

Roterende verreikers

Overige hijsgereedschappen

Veelgestelde vragen over kraanverhuur in Zwolle en omstreken

Als specialist in verplaatstechniek, verhuren we elke denkbare kraan:

- Torenkranen
- Telescoopkranen
- Verreikers

Ons kranenpark is uitgebreid en heeft een kraan voor elke toepassing.

Elke hijskraan van Dick ten Klooster wordt verhuurd inclusief de vaste machinist van die kraan. Zo weet u zeker dat de besturing van de kraan in handen is van iemand die de kraan door en door kent.

Al onze machinisten zijn geschoold en in bezit van alle certificaten die nodig zijn om in Nederland te voldoen aan alle wettelijke eisen.

Voor ons is elke klus maatwerk. Dit geldt niet alleen voor de uitvoering, maar ook voor de prijs.

Voor elke klus maken we graag een gerichte offerte op, gebaseerd op waar in Nederland onze kraanverhuur nodig is en wat er moet worden verplaatst.

Een andere vraag stellen? Neem gerust contact met ons op.