Kraanverhuur in Zwolle en omstreken

Professionele kraanverhuur in het oosten van het land

Op zoek naar kraanverhuur in Zwolle en omstreken? Waar we ook moeten zijn: je kunt overal in het Oosten van Nederland vertrouwen op de professionele kraanverhuur van Dick ten Klooster.

Vanuit een centrale plek in Nederland (Hasselt Zwolle) kunnen we overal snel ter plekke zijn om elke tilklus nauwkeurig uit te voeren. Waar uw project ook is: wij komen overal.

Alles is te verplaatsen

Van chalet tot beton, voor ons is geen object te zwaar. Met ons moderne kranenpark hebben we voor elke situatie een kraan voorhanden, inclusief een ervaren machinist die de klus aandurft.

In de afgelopen jaren hebben we volop geïnvesteerd in ons kranenpark. Hierdoor beschikken we over jonge kranen, die stuk voor stuk voldoen aan alle hedendaagse wet- en regelgeving.

Onze kranen worden verhuurd tegen een scherpe prijs. Of je nou een kraan zoekt voor een gepland project of voor een spoedwerkzaamheid: wij zijn specialist in kraanverhuur in het Oosten van Nederland.

We helpen faalkosten te beperken

Professionaliteit staat bij onze kraanverhuur voorop. Die professionaliteit komt het beste tot uitdrukking in de efficiëntie waarmee we elke klus klaren.

Door slim te plannen en nauwkeurig te werken, voorkomen we dat er onnodige manuren nodig zijn. Onze daadkracht helpt om de faalkosten van elk project zo laag mogelijk te houden.

Vakkundige planning

Ons planningssysteem is even modern als onze kranen. We plannen kraanverhuur op basis van gedetailleerde werkomschrijvingen. Doordat we elk project nauwkeurig voorbereiden, lukt het ons om elke klus zo economisch mogelijk te klaren.

In en om Zwolle

Omdat we centraal zijn gelegen, kunnen we in het hele Oosten van Nederland onze kraanverhuur aanbieden. De bouw van nu vraagt om een nauwkeurige uitvoering, door een partij die vakmanschap levert en alle nodige regels in acht neemt. Een partij zoals Dick ten Klooster.

Mobiele telescoopkranen

Roterende verreikers

Overige hijsgereedschappen

Veelgestelde vragen over kraanverhuur in Zwolle en omstreken

Als specialist in verplaatstechniek, verhuren we elke denkbare kraan:

- Torenkranen
- Telescoopkranen
- Verreikers

Ons kranenpark is uitgebreid en heeft een kraan voor elke toepassing.

Elke hijskraan van Dick ten Klooster wordt verhuurd inclusief de vaste machinist van die kraan. Zo weet u zeker dat de besturing van de kraan in handen is van iemand die de kraan door en door kent.

Al onze machinisten zijn geschoold en in bezit van alle certificaten die nodig zijn om in Nederland te voldoen aan alle wettelijke eisen.

Voor ons is elke klus maatwerk. Dit geldt niet alleen voor de uitvoering, maar ook voor de prijs.

Voor elke klus maken we graag een gerichte offerte op, gebaseerd op waar in Nederland onze kraanverhuur nodig is en wat er moet worden verplaatst.

Een andere vraag stellen? Neem gerust contact met ons op.