roterende verreiker huren?

Verhuur inclusief machinist

Voor een effectieve en veilige verplaatsing van zware objecten zit u goed bij Dick ten Klooster. Wij bieden onze klanten de best mogelijke service en zijn trots om te vermelden dat onze roterende verreiker TCVT-gekeurd is. Dit garandeert niet alleen de kwaliteit en de betrouwbaarheid van ons apparaat, maar ook de veiligheid op de plek waar de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Bovendien bieden wij bij de verhuur van onze roterende verreiker ook een gekwalificeerd machinist aan, die ervoor zorgt dat het apparaat op de juiste manier wordt bediend en gehandhaafd. Onze machinisten zijn opgeleid om te werken met onze roterende verreiker en beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om zware materialen op een efficiënte en veilige manier te verplaatsen.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het verplaatsen van zware materialen, dan is de verhuur van een roterende verreiker bij Dick ten Klooster de perfecte keuze voor u. Wij garanderen u een uitstekende service, een kwalitatief hoogwaardig apparaat en een gekwalificeerd machinist.

Manitou MRT 2540

De Manitou Mrt 2540 krijgt elke klus geklaard. Deze verreiker heeft een vast en roterend vorkenbord, en is uitgerust met: 

  • Jib met lier
  • Vast jib
  • Roterend vorkenbord
  • Vast vorkenbord 
  • Werkbak met 220V aansluiting
  • Afstandsbediening
Deze krachtpatser wordt verhuurd met een aggregaat (voor 220 volt in de werkbak),  De roterende verreiker kan in terrein manoeuvreren op een harde ondergrond en is ook te bedienen met de afstandsbediening.

Verreiker huren, voor een soepele afwerking

Bij Dick ten Klooster hebben wij een jong en uitgebreid kranenpark bestaande uit jonge kranen. Dankzij onze uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van kranen kunnen wij onze klanten de best mogelijke service bieden. Wij garanderen u een soepele en efficiënte werking, en werken altijd met het oog op veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid.

Regel het direct

Een roterende verreiker reserveren? Neem contact op en we regelen het direct.

roterende verreiker in actie
roterende verreiker van dick ten klooster
manitou MRT 2540

Manitou MRT 2540

De Manitou is de roterende verreiker die elke klus geklaard krijgt.

manitou MRT 2540 - klus
manitou MRT 2540 rotatie op stempels met jib
Rotation on stabilisers fully extended with forks
frontal position on wheels with forks
1
kranen
0
vakmensen
0
jaar ervaring
0 +
tevreden opdrachtgevers

Veelgestelde vragen over roterende verreiker huren

De prijs van een roterende verreiker is maatwerk, en wordt onder andere bepaald door wat er moet gebeuren en hoe lang dat duurt. Bel of mail ons gerust voor een prijsindicatie.

Onze roterende verreiker wordt verhuurd inclusief een gekwalificeerd en ervaren machinist.

Jazeker, onze roterende verreiker is uitgevoerd met een afstandsbediening.

Jazeker. Onze verreiker heeft een aggregaat voor het leveren van 220.

Jazeker, de roterende verreiker kan heel goed manouvreren in terrein. De verreiker heeft hiervoor een vierwielaandrijving en is gestuurd.

De roterende verreiker wordt standaard verhuurd met een vorkenbord en vaste jib.

De roterende verreiker wordt gebracht op een vrachtwagen met Semi.