Manitou verreiker huren?

Manitou MRT 2540

De Manitou MRT 2540 is de perfecte keuze voor veeleisend takelwerk. Dit apparaat heeft zowel een vast als roterend vorkenbord en is uitgerust met:

  • Vast jib
  • Werkbak met 220V aansluiting
  • Afstandsbediening

TCVT-gekeurd

Bij Dick ten Klooster vindt u de beste oplossing voor het verplaatsen van zware voorwerpen. Wij bieden onze klanten topkwaliteit service en beschikken over een Manitou verreiker die TCVT-gekeurd is. Dit betekent niet alleen dat ons apparaat van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid is, het betekent ook dat de werkomgeving veilig is.

Manitou met ervaren machinist

Wij bieden een ervaren machinist bij de verhuur van onze Manitou verreiker. Onze machinisten zijn opgeleid om te werken met dit apparaat en hebben de kennis en vaardigheden om zware materialen op een efficiënte en veilige manier te verplaatsen. Zo bent u verzekerd van een correct gebruik van de verreiker.

Voor een soepele uitvoering

Bij Dick ten Klooster hebben we een jong en uitgebreid kranenpark bestaande uit moderne kranen. Dankzij onze ruime ervaring en expertise op het gebied van kranen, kunnen we onze klanten de best mogelijke service bieden. Wij zorgen altijd voor een soepele en efficiënte werking met het oog op veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid

Direct reserveren

Wilt u een Manitou Verreiker reserveren? Neem dan contact met ons op en we regelen het snel voor u.? Neem contact op en we regelen het direct.

manitou MRT 2540 - klus
manitou MRT 2540
kranen
0
vakmensen
0
jaar ervaring
0
tevreden opdrachtgevers
0 +

Veelgestelde vragen over Manitou verreiker huren

De roterende verreiker beschikt over uitstekende manouvreerbaarheid in verschillende soorten terrein. Dankzij de vierwielaandrijving en de gestuurde technologie is de verreiker in staat om zich snel en nauwkeurig door moeilijk begaanbaar terrein te bewegen

De kosten van een Manitou hijskraan zijn op maat gemaakt en worden onder andere bepaald door de scope van de taak en de duur ervan. Bel of mail ons gerust voor een prijsindicatie.

Ja, onze verreiker is uitgerust met een aggregaat dat 220 volt levert. Hierdoor is de Manitou zelfvoorzienend op elke werklocatie.

De Manitou verreiker is een moderne en efficiënte machine, die uitgerust is met de nieuwste technologieën. Een van deze technologieën is de afstandsbediening, die de bediening van de verreiker gemakkelijker en veiliger maakt.

Bij de verhuur van de roterende verreiker wordt standaard een vorkenbord en vaste jib meegeleverd.