Geschiedenis

Het begon met één enkele kraan

Ons familiebedrijf begon in 1988, toen voormalig vrachtwagenchauffeur Dick ten Klooster zijn eerste hijskraan kocht en ging helpen bij bouwprojecten in de regio.

Een pand was er toen nog niet: de huiskamer was het kantoor, de keuken de kantine. Maar dat zou niet lang duren. Door goed werk te leveren en door een uitstekende planning – in de handen van Dick’s echtgenote Trudy – groeide het kraanverhuurbedrijf al snel.

Kwaliteit voorop

Steeds meer bedrijven ontdekten door de jaren heen de kwaliteit van het bedrijf en gunden hun opdrachten. Zo kon het bedrijf Dick ten Klooster snel groeien en groeide het aantal hijskranen van één naar negen kranen, een verreiker en twee vrachtwagencombinaties.

Kwaliteit staat bij onze kraanverhuur altijd voorop. Dit zie je bijvoorbeeld terug in ons hijskraanpark: elk moment waarop we hebben uitgebreid, hebben we dat gedaan met de allernieuwste modellen.

Overname Van Rijn

In 2013 nam Dick ten Klooster het bedrijf Van Rijn over uit Harderwijk. Van Rijn is een regionaal bekend bedrijf, gespecialiseerd in verschillende verplaatstechnieken.

Met de overname hebben we onze dienstverlening kunnen verbreden: inmiddels kunnen wij ook woonwagens en machines verplaatsen en op een hele korte termijn (als het moet binnen een dag) plannen.

Van vader op zoons

In 2016 begonnen Dick en Trudy aan hun welverdiende pensioen en droegen zij hun bedrijf over aan de twee zoons, Alfred en Wilfred. Anno 2020 is Dick ten Klooster een vertrouwde naam in de regio en hebben wij vele tientallen tevreden opdrachtgevers en honderden succesvol afgeronde projecten.

kranen
1
vakmensen
1
jaar ervaring
1
tevreden klanten
+