Kraanverhuur door Dick ten Klooster

Specialist in verhuur van hijskranen en kraanmaterieel

Kraanverhuur is onze specialiteit. Het kranenpark van Dick ten Klooster is namelijk volledig afgestemd op bouw van nu.

Dat maakt het mogelijk om voor ieder soort opdracht de efficiëntst werkende kraan in te zetten.

GEAVANCEERDE PLANNING

Door flexibel te werken, besparen we veel manuren en helpen we om de totale kosten voor het project laag te houden.

Ons geavanceerde planningssysteem maakt het – in combinatie met een gedetailleerde werkomschrijving- mogelijk om elke opdracht tot kraanverhuur snel en economisch uit te voeren.

COMBINATIES VAN TECHNIEKEN

Door verschillende technieken is alles te verplaatsen. Zo beschikken we over de kennis, kunde en apparatuur om verschillende technieken met elkaar te combineren:

  • Vijzeltechniek
  • Sledetechniek
  • Hovercraft transport
  • Hijstechniek
  • Speciaal transport
Als specialist in verplaatsing beschikken we over de kennis en techniek voor de meest voorkomende tot specialistische klussen. Als transportspecialist zijn we bovendien in staat om een verplaatsing vakkundig uit te voeren.

Kennis & techniek

Als specialist in verplaatsing beschikken we over de kennis en techniek voor de meest voorkomende tot specialistische klussen. Als transportspecialist zijn we bovendien in staat om een verplaatsing vakkundig uit te voeren.

Veelgestelde vragen over onze kraanverhuur

Onze kranen worden verhuurd inclusief machinist. De machinist kent de kraan door en door, en is in bezit van alle nodige papieren.

Meer weten over kraanverhuur via Dick ten Klooster? Neem gerust contact met ons op.

Bij Dick ten Klooster huur je altijd de beste materialen tegen een aantrekkelijke prijs. Welke prijs dat is? Neem contact op en we doen een vrijblijvende offerte.

Voor elke klus hebben we hijsvermogen op maat. We beschikken over een ruim kranenpark met mobiele telescoopkranen, mobiele torenkranen en roterende verreikers. Ook beschikken we over vrachtwagens en semi-diepladers geschikt voor speciaal transport.

De prijs van een torenkraan huren hangt af van de benodigde capaciteit, de duur en de locatie. Een standaardprijs kunnen we niet geven, maar een maatprijs gaan we graag berekenen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Meer weten? Neem gerust contact op met ons.