Kraanverhuur Dick ten Klooster

Ons verhuurmaterieel

Specialist in kraanverhuur, vrachtwagens en overige hijsgereedschappen

Kraanverhuur is onze specialiteit. Ons kranenpark is namelijk volledig afgestemd op de bouw en industrie van nu. Dat maakt het mogelijk om voor ieder soort opdracht de efficiëntst werkende kraan in te zetten. Door het toepassen van verschillende technieken is alles te verplaatsen. Zo beschikken we over de kennis, kunde en apparatuur om verschillende technieken met elkaar te combineren:

  • Vijzeltechniek
  • Sledetechniek
  • Hovercraft transport
  • Hijstechniek
  • Speciaal transport

We beschikken over de kennis en techniek voor specialistische én veel voorkomende klussen. Als transportspecialist zijn we bovendien in staat om een verplaatsing vakkundig uit te voeren. Door flexibel te werken, besparen we veel manuren en helpen we om de totale kosten voor het project laag te houden. Ons geavanceerde planningssysteem maakt het – in combinatie met een gedetailleerde werkomschrijving- mogelijk om elke opdracht snel en economisch uit te voeren. 

Veiligheid staat voorop bij onze kraanverhuur

Kwaliteit en veiligheid vormen sinds 1988 de kern van ons familiebedrijf. We zijn VCA gecertificeerd en een trots lid van de Vereniging Verticaal Transport. We volgen strikt de criteria uit het veiligheidshandboek van de Vereniging Verticaal Transport (VVT). Onze machinisten zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring. Ze kennen de kranen door en door en werken enkel met gekeurde apparatuur. 

Meer dan alleen kraanverhuur

Verplaatsen vraagt om de juiste combinatie van technieken. Bij Dick ten Klooster gaan we verder dan alleen het aanbieden van hijskraanverhuur. Onze dienstverlening omvat een volledige aanpak, waarbij we actief meedenken. Ook bieden we begeleiding en coördinatie bij transporten, inclusief de benodigde documentatie en vergunningen.  Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw transporten zonder zorgen verlopen.

Eén van onze onderscheidende kenmerken is dat wij bij elke gehuurde kraan een ervaren machinist meeleveren. Want bij het uitvoeren van verplaatsingen, of het nou gaat om zware objecten, grote constructies of specialistische technieken, is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op de juiste vakmensen.

Veelgestelde vragen over onze kraanverhuur

Onze kraanverhuur is inclusief machinist. De machinist kent de kraan door en door, en is in bezit van alle nodige papieren.

Elke klus is anders, kraanverhuur is specialistisch werk. Wil je weten wat de kosten voor kraanverhuur voor jouw verplaats-oplossing Neem gerust contact met ons op.

Bij Dick ten Klooster huur je altijd de beste materialen tegen een aantrekkelijke prijs. Welke prijs dat is? Neem contact op en we doen een vrijblijvende offerte.

Voor elke klus hebben we hijsvermogen op maat. We beschikken over een ruim kranenpark met mobiele telescoopkranen, mobiele torenkranen en roterende verreikers. Ook beschikken we over vrachtwagens en semi-diepladers geschikt voor speciaal transport.

De prijs van een torenkraan huren hangt af van de benodigde capaciteit, de duur en de locatie. Een standaardprijs kunnen we niet geven, maar een maatprijs gaan we graag berekenen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Meer weten? Neem gerust contact op met ons.

Vijf redenen om te kiezen voor Dick ten Klooster

Reden 1: Een professionele aanpak ​

Ons team van gespecialiseerde vakmensen beschikt over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van verplaatsen en takelen. Dankzij de uitgeruste camera’s op onze tele- en torenkranen kunnen we efficiënt en veilig werken. Wij nemen de tijd om elke klus zorgvuldig te plannen en denken proactief mee met onze klanten om de juiste oplossingen te vinden.

Meer weten? Bekijk onze eerdere projecten en neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

hijskraan huren uitgelicht

Reden 2: De krachtige combinatie van technieken

Verplaatsen vraagt om de juiste combinatie van technieken. Als specialisten in verplaatstechniek beschikken wij over de nodige kennis en materialen om elke verplaatsklus efficiënt en professioneel aan te pakken. Of het nu gaat om veelvoorkomende of specialistische klussen, wij zetten onze expertise in om elk project met succes af te ronden.

Bovendien bieden we volledige begeleiding en coördinatie van uw transporten, inclusief de juiste documentatie en vergunningen. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw transporten soepel en zonder zorgen verlopen.

speciaal transport door van rijn dick ten klooster

Reden 3: Betrouwbaar een kraan huren

Dick ten Klooster is gespecialiseerd in hijskraanverhuur en wij staan altijd klaar om te helpen bij het verplaatsen van elk object.

Een hijskraan huren bij Dick ten Klooster betekent dat u kiest voor betrouwbaarheid. Wij voorzien onze klanten van de best mogelijke service, en daarom hebben wij ons kranenpark zorgvuldig samengesteld. Onze kranen zijn jong en modern, wat betekent dat ze zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en voldoen aan alle milieu- en veiligheidsnormen.

betrouwbaar een kraan huren

Reden 4: Flexibele kraanverhuur

Bij Dick ten Klooster zijn we gespecialiseerd in hijskraan verhuur en hebben we als doel om flexibele en efficiënte oplossingen te bieden. Door onze expertise in te zetten, zijn we in staat om manuren te besparen en de totale kosten van elk project laag te houden.

Ons geavanceerde planningssysteem is de kern van onze werkwijze. Met dit systeem kunnen we elke klus snel en economisch uitvoeren, waarbij we ons altijd richten op de hoogste mate van efficiëntie. Zo zorgen gedetailleerde werkomschrijvingen ervoor dat we goed voorbereid zijn en dat we elk project nauwkeurig kunnen uitvoeren.

Reden 5: Wij hebben alle technieken in huis

Bij Dick ten Klooster combineren we alle benodigde technieken onder één dak:

  • Hijstechniek
  • Speciaal transport
  • Vijzel- en sledetechniek
  • Hovercraft transport
Hijstechnieken