Kraanverhuur met machinist

Onze machinist kent zijn kraan

Elke kraan is anders, zelfs binnen hetzelfde type kranen. Daarom wordt elke kraan standaard verhuurd inclusief een vaste machinist. 

De machinist kent de kraan door en door. De machinist weet daardoor precies waar de grenzen liggen en hoe te manoeuvreren in elke willekeurige situatie. En omdat zowel de machinist als de kraan elke situatie al een keer eerder hebben meegemaakt, halen ze samen het beste uit elke omstandigheid… Zelfs in onverwachtse scenario’s.

Het is dit vakmanschap wat ons onderscheidt van andere kraanverhuurders. Doordat wij onze kranen beter kennen dan wie dan ook, kunnen we elke klus snel klaren en voorkomen we faalkosten als gevolg van vertraging door verkeerde inschattingen.

Doorlopend getrainde en opgeleide machinisten

Net als dat we investeren in ons kranenpark, investeren we ook in onze medewerkers. Doorlopend.

Al onze medewerkers zijn in bezit van alle relevante certificaten en zijn volledig opgeleid voor het uitvoeren van hun taken. 

Het vakmanschap van onze medewerkers blijkt uit onze verschillende keurmerken. Wij zijn VCA gecertificeerd en daarnaast lid van Vereniging Verticaal Transport.

Huur een kraan inclusief machinist

Al onze hijskranen worden standaard verhuurd inclusief een machinist. Elke klus wordt daardoor geklaard door een ervaren vakman, iemand die de kraan door en door kent. Voor elke klus hebben wij een kraan met machinist. Neem gelijk contact met ons op en we maken een offerte op.

Mobiele telescoopkranen

Roterende verreikers

Overige hijsgereedschappen

Veelgestelde vragen over kraanverhuur met machinist

Al onze kranen worden inclusief machinist verhuurd. En voor elke klus, hebben wij een kraan.

Bijvoorbeeld:

- Telescoopkranen
- Verreikers
- Torenkranen

Wij beschikken over een jong en modern kranenpark en krijgen hiermee elke klus geklaard.

Omdat al onze kranen standaard met machinist worden verhuurd, betaal je niet extra voor de machinist. Wij maken een gerichte offerte op basis van een prijs inclusief de inzet van onze machinist.

De prijs van een hijskraan hangt af van meerdere factoren: de locatie, het type kraan en hoe veel tijd de klus in beslag neemt. We hebben daarom geen standaardprijzen, maar maken graag een offerte op.

Een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.