Wat kost een kraan met machinist? ​

Wat kost een kraan met machinist?

Bent u op zoek naar een hijskraan met machinist? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij begrijpen als geen ander dat de prijs uitmaakt. Daarom willen wij u graag meer informatie geven over de factoren die de prijs bepalen.

Prijs bepaald door meerdere factoren

Ten eerste hangt de prijs af van de duur van de klus. Daarnaast is de plek relevant. Moet de kraan veel kilometers afleggen? Dit zal van invloed zijn op de uiteindelijke kosten.

Bij ons kunt u echter altijd rekenen op een vaste chauffeur die de kraan bedient. Wij hechten veel waarde aan vakmanschap en veiligheid en daarom worden al onze kranen standaard verhuurd inclusief een deskundige machinist. De machinist is daarom altijd bij de prijs inbegrepen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte op maat. Ons team staat voor u klaar om u te voorzien van alle benodigde informatie en om samen met u de beste oplossing te vinden voor uw hijsklus.

Recent gekeurd

Veiligheid en vakmanschap staan voorop bij kraanverhuur Dick ten Klooster. Onze hijskraan is TCVT-gekeurd en voldoet aan alle veiligheidseisen. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat onze kraan klaar is voor elke klus. Onze kraan kan op verschillende ondergronden manoeuvreren en beschikt over diverse hulpmiddelen om de klus veilig en efficiënt uit te voeren.

Altijd met chauffeur

Bij ons huurt u altijd een kraan met vaste chauffeur. Dit zorgt niet alleen voor veiligheid, maar ook voor vakmanschap. Onze chauffeurs hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze de kraan moeten bedienen. Hierdoor kunnen zij de klus snel en professioneel uitvoeren.

Als professioneel kraanverhuurbedrijf hechten wij veel waarde aan vakmanschap en veiligheid. Onze hijskraan wordt regelmatig onderhouden en gekeurd, zodat wij u altijd de hoogste kwaliteit kunnen bieden. Of u nu een kraan nodig heeft voor een bouwproject, evenement of andere klus, bij ons bent u aan het juiste adres.

Regel het direct

Heeft u interesse in het huren van onze hijskraan met machinist? Natuurlijk begrijpen wij dat u graag een indicatie wilt hebben van de kosten. Daarom bieden wij u graag een vrijblijvende offerte aan. Neem gerust contact op en wij doen een berekening van de totaalprijs voor het project.

wat deze kraan kost
kranen
1
vakmensen
0
jaar ervaring
0
tevreden opdrachtgevers
0 +

Veelgestelde vragen over de mobiele torenkranen

Jazeker, onze torenkraan kan optoppen tot een hoek van 45 graden.

Een afstandsbediening is aanwezig bij elke kraan.