Hijskraan met machinist huren?

Ruim assortiment aan hijskranen

Als gespecialiseerd bedrijf in hijskraanverhuur hebben wij een ruim assortiment aan kranen beschikbaar. Of het nu gaat om het verplaatsen van een zware machine of het plaatsen van een groot bouwwerk, wij hebben de expertise en de juiste apparatuur om dit snel, efficiënt en veilig te doen.

Juiste kraan en ervaren machinist voor elke klus

Niet elke hijskraan en machinist zijn geschikt voor elke klus. Daarom bieden wij u een ruime keuze aan verschillende soorten kranen, elk met hun eigen specifieke eigenschappen. Onze ervaren machinisten kennen onze kranen door en door, waardoor zij in staat zijn om elke klus op een veilige en efficiënte manier uit te voeren.

Veiligheid en kwaliteit staan voorop

Bij Dick ten Klooster hechten we veel waarde aan de veiligheid van onze medewerkers en klanten. Daarom worden al onze kranen regelmatig onderhouden en gekeurd volgens de geldende veiligheidsnormen. Ook zijn al onze medewerkers in bezit van alle relevante certificaten en volledig opgeleid voor het uitvoeren van hun taken. Dit alles om ervoor te zorgen dat de klus op een veilige en efficiënte manier wordt uitgevoerd.

Flexibele en efficiënte oplossingen

Onze klanten zijn zeer tevreden over de service die wij bieden. Ons geavanceerde planningssysteem is de kern van onze werkwijze en stelt ons in staat om elke klus snel en economisch uit te voeren. Door slim te plannen en nauwkeurig te werken, voorkomen wij onnodige manuren en faalkosten. Onze flexibele en efficiënte oplossingen zorgen ervoor dat u zich kunt richten op uw eigen werkzaamheden, terwijl wij het zware werk uit handen nemen.

Trots op onze kwaliteit

Bij Dick ten Klooster zijn we trots op onze diensten en de kwaliteit die wij kunnen bieden bij het huren van een hijskraan met machinist. Bij ons bent u verzekerd van betrouwbare, professionele en veilige hijskraanverhuur. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en de mogelijkheden die wij bieden.

Mobiele telescoopkranen

Roterende verreikers

Overige hijsgereedschappen

Veelgestelde vragen over onze hijskraan met machinist

Dick ten Klooster is VCA gecertificeerd, lid van Vereniging Verticaal Transport en werkt volledig via de RI&E.

Dick ten Klooster biedt hijskraanverhuur aan in het oosten van Nederland, met Hasselt als centrale locatie. Hierdoor kunnen wij snel ter plaatse zijn voor elke tilklus in de regio.

De prijs van een hijskraan hangt af van meerdere factoren: de locatie, het type kraan en hoe veel tijd de klus in beslag neemt. We hebben daarom geen standaardprijzen, maar maken graag een offerte op.

Een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.