Torenkraan huren?

Een krachtige en flexibele kraan

Bent u op zoek naar een krachtige en flexibele kraan die elke klus kan klaren? Onze torenkraan is de perfecte machine voor uw project. Of het nu gaat om het hijsen van zware materialen of het verplaatsen van grote objecten, deze kraan is de ideale oplossing.

Flexibiliteit

Deze in hoogte verstelbare kraan kan op elke locatie worden ingezet en blinkt uit in flexibiliteit. Of u nu in een drukke binnenstad of op een bouwterrein aan de slag gaat, onze torenkraan past zich aan uw omstandigheden aan.

Dankzij de optoppingfunctie tot een hoek van 45 graden en de mogelijkheid om in terrein te manoeuvreren op een harde ondergrond, is deze kraan ideaal voor een breed scala aan toepassingen.

TCVT-gekeurd

Onze kraan is volledig elektrisch inzetbaar dankzij de aansluiting van 63 A en 400 V. Bovendien is onze kraan recentelijk TCVT-gekeurd en wordt deze verhuurd inclusief een gekwalificeerd machinist. Zo bent u er zeker van dat uw klus veilig en efficiënt uitgevoerd wordt.

Veiligheid staat voorop

Met onze Liebherr kunnen we op de moeilijkste plekken uw werk uitvoeren. Dankzij de standaard afstandsbediening kan de machinist vanuit een veilige positie het werk uitvoeren en heeft hij altijd goed zicht op de werkzaamheden. Hierdoor wordt niet alleen de veiligheid van de machinist gegarandeerd, maar ook de veiligheid van uw medewerkers en de omgeving waarin u werkt.

Nieuwste model torenkraan

Ons nieuwste model is voorzien van 3 assen en een 38,5 meter giek. Dit betekent dat deze kraan een nog groter bereik heeft dan zijn voorgangers en nog meer flexibiliteit biedt. Dankzij de mogelijkheid om te werken op 32 ampère bouwstroom of op het aggregaat van de kraan zelf, kunt u deze kraan op bijna elke locatie inzetten.

Reserveer of vraag een offerte

Bent u enthousiast geworden en wilt u onze mobiele torenkraan direct reserveren? Neem dan gerust contact met ons op. Wij regelen het graag voor u, zodat u zich kunt concentreren op uw project. Met onze jarenlange ervaring in de kraanverhuursector en ons uitgebreide assortiment aan kranen, weten wij zeker dat wij de juiste oplossing voor uw project hebben.

mobiele torenkraan te huur

MK 88

Volledig elektrisch inzetbaar, aansluiting 63A / 400 V.

liebherr (2)
liebherr mk 88 - zonder - tekening 1

MK 88 met plus pakket en extra ballast

Volledig elektrisch inzetbaar, aansluiting 63A / 400 V.

LIEBHERR MK 88​

MK 73/3.1

Volledig elektrisch inzetbaar. Kraanbediening met 32 A externe stroomaansluiting met intelligent energiebeheer voor optimaal gebruik van het beschikbare vermogen

tabel liebherr 73
breedte liebherr 73
kranen
1
vakmensen
0
jaar ervaring
0
tevreden opdrachtgevers
0 +

Veelgestelde vragen over torenkraan huren

Wij verhuren de torenkraan inclusief een opgeleide en ervaren machinist. Lees alles over de mogelijkheden en de kosten van een mobiele torenkraan huren.

Ja, de torenkraan kan draaien op bouwstroom. Dit is mogelijk op 63A en op 32A.

Onze torenkraan kan inderdaad optoppen tot een hoek van 45 graden.

Nee, de mobiele torenkraan heeft geen variabele afstempeling.

Is het nodig om de maximale capaciteit van een kraan te benutten op een krappe plek? Bekijk dan onze mobiele telescoopkranen. Deze hebben wel een variabele afstempeling.

Jazeker. Elke torenkraan is standaard uitgerust met een afstandsbediening.

De mobiele torenkraan kan in terrein manoeuvreren als het een harde ondergrond betreft.

Lees meer over wat het kost om een kraan te huren.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor een vrijblijvende prijsopgaaf.