Ons hijskraan bedrijf

Hijskraan bedrijf in Hasselt

Hijskraan bedrijf dick ten klooster

Dick ten Klooster is hét hijskraan bedrijf voor oost-Nederland. Wij zijn gevestigd in Hasselt en kunnen overal uw klus uitvoeren. Ons motto: alles is te verplaatsen.

Wij hebben een jong en modern kranenpark, volledig passend bij de bouw van nu.

Voor elke klus heeft ons hijskraan bedrijf een kraan in huis, ook bij spoedwerkzaamheden. Al onze kranen worden verhuurd tegen een scherpe prijs en voldoen aan alle milieu- en veiligheidseisen.

Flexibele hijskraan bedrijf

Flexibiliteit en efficiëntie staan in ons hijskraan bedrijf voorop. Door scherp te plannen en slim te werken, besparen we manuren op elk project. Dit voorkomt faalkosten en helpt om de kosten voor elk project zo laag mogelijk te houden. 

Ons planningssysteem is even modern als ons kranenpark. Doordat wij slim plannen op basis van gedetailleerde werkomschrijvingen, kunnen we elk project snel en economisch uitvoeren.

De bouw anno nu vraagt om een goede planning en ditto vakmanschap. Beiden vind je bij ons hijskraan bedrijf.

Mobiele telescoopkranen

Roterende verreikers

Overige hijsgereedschappen

Veelgestelde vragen over ons hijskraan bedrijf

Ons hijskraan bedrijf is gespecialiseerd in verplaatstechniek. Ons kranenpark is uitgebreid en heeft voor elke toepassing een bijbehorende kraan:


- Roterende verreikers
- Mobiele telescoopkranen
- Mobiele torenkranen

Ook hebben we oplossingen voor specciaal transport, van vrachtwagens tot semi-diepladers.

Bij ons hijskraan bedrijf heeft elke kraan een vaste machinist. Hierdoor weet u zeker dat de kraan wordt bestuurd door iemand die hem door en door kent.

De machinisten van ons hijskraan bedrijf zijn allen geschoold en gecertificeerd; en maken zo van elke klus een succesverhaal.

We hebben geen standaardprijzen, want we bieden maatwerk. De prijs hangt dus af van wat er moet worden gehesen en waar dat is. Neem gerust contact met ons op voor een scherpe aanbieding.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.