Kraanverhuur met chauffeur

Elke kraan professioneel bestuurd

Kraan inclusief chauffeur huren?

Wij verhuren al onze kranen inclusief een ervaren chauffeur. Hierdoor weet je zeker dat elke klus professioneel wordt uitgevoerd door iemand die de kraan door en door kent.

Onze machinist kent zijn kraan

Geen twee kranen zijn hetzelfde, want elke kraan heeft zijn eigen nuances. Daarom wordt elke kraan verhuurd inclusief een vaste chauffeur, iemand die gewend is om op deze kraan te werken.

Onze chauffeurs bedienen al jarenlang op hun vaste kraan. Hierdoor kennen ze de kraan door en door, waardoor ze projecten effectief op kunnen pakken: niet te voorzichtig, maar ook niet te kort door de bocht.

Doordat onze chauffeurs elke situatie al een keer eerder hebben meegemaakt, houden ze zich in elke situatie staande. Ook in onverwachtse scenario’s weten ze het beste te halen uit hun machine.

Dit vakmanschap betekent dat je bij ons goed zit. Doordat onze chauffeurs altijd weten wat ze moeten doen, kunnen we elke klus efficiënt en snel uitvoeren.

ONZE PROFESSIONALITEIT BEPERKT FAALKOSTEN​

Binnen elk bouwproject vormt faalkostenreductie een grote uitdaging. Dick ten Klooster draagt hieraan bij door efficiënt te plannen en nauwkeurig te werken.

Elke klus voeren we uit op basis van een gedetailleerde opdrachtbeschrijving, zodat we manuren scherp in kunnen zetten. En omdat al onze chauffeurs opgeleid én ervaren zijn, kiezen we voor maximale efficiëntie en daardoor minimale faalkosten.

Doorlopend getrainde en opgeleide machinisten

We investeren doorlopend in de training en opleiding van onze chauffeurs. Elke chauffeur heeft alle relevante certificaten en is volledig opgeleid voor de bouw van vandaag.

Wij zijn in bezit van een VCA-certificaat en werken volledig via de RI&E-richtlijnen. Ook zijn wij lid van de Vereniging Verticaal Transport.

Huur een kraan inclusief machinist

Kraan met machinist huren? Neem gelijk contact met ons op voor een scherpe offerte.

Mobiele torenkranen

Vrachtwagens

Mobiele telescoopkranen

Roterende verreikers

Overige hijsgereedschappen

Veelgestelde vragen over kraanverhuur met chauffeur

Al onze kranen worden verhuurd inclusief chauffeur.

Voor elke klus is een geschikte kraan beschikbaar. Zoals: 

- Mobiele telescoopkranen
- Roterende verreikers
- Torenkranen

 

Wij rekenen een totaalprijs, dus een prijs inclusief de inzet van een chauffeur. Neem gerust contact op voor een scherpe offerte.

De kosten van een hijskraan met chauffeur hangen af van de locatie, wat er getild moet worden en hoe lang dat duurt. We werken niet met standaardprijzen, maar met offertes op maat. Neem daarom gerust contact op voor een offerte.

Als u een mobiele kraan wilt huren, hangen de kosten af van verschillende factoren, zoals de grootte van de kraan en de duur van de huurperiode. U kunt altijd contact opnemen met ons voor een offerte op maat.

Het exacte bedrag hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de kraan en de duur van de huurperiode. U kunt het beste contact opnemen met ons voor meer informatie over de kosten.

De kosten voor het huren van een hijskraan variëren afhankelijk van het type kraan en de duur van de huurperiode. Neem gerust contact op met ons voor meer informatie over de prijzen.

Welke hijskraan u nodig heeft, hangt af van het soort werk dat u gaat doen en de omstandigheden op de locatie. Wij kunnen u helpen bij het bepalen van de juiste kraan voor uw klus. Het is belangrijk om de juiste kraan te kiezen om de klus veilig en efficiënt te kunnen uitvoeren.

Een andere vraag stellen? Neem gerust contact met ons op.