Vacature planning/administratie (vervuld)

Werken bij Dick ten Klooster

We zoeken een planner / administratief medewerker, voor drie à vier dagen per week, die ons bedrijf naar het volgende niveau gaat takelen. Past deze functie bij jou? Lees dan verder.

Je hebt de mogelijkheid om aan te geven welke dagen je voorkeur heeft. We komen hier samen uit.

Omschrijving:

–  Je hebt (minstens) een afgeronde mbo-niveau 4 (administratie)
–  Je bent graag onder de mensen
–  Je doet er alles voor om de klant tevreden te stellen
–  Je bent iemand die een goed gesprek niet schuw is
–  Je houdt je hoofd koel in stressvolle situaties
–  Je hebt al heel wat af gepland (pré)
–  Je hebt interesse in machines

Daarnaast zoeken wij iemand met een verantwoordelijkheidsgevoel. Het doel is namelijk om de klant tevreden te stellen en daar doe je alles voor.

Hoe ziet je dag eruit?

Je begint je dag met een kop koffie samen met Wilfred op kantoor. Hij is verantwoordelijk voor de hoofdplanning en het is van belang dat jij hem hierin gaat ondersteunen. Zoals het beheren van de agenda en het verzorgen van telefonische correspondentie.

Zo nu en dan staan er ook administratie taken op je planning zoals het verzamelen en beheren van gegevens van klanten. Wat een leuke afwisseling is in je dagelijkse werkzaamheden.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een marktconform salaris dat past bij je kwaliteiten. Je gaat aan de slag binnen een gezonde en toekomstgerichte organisatie.

Je werkt in een klein, gezellig team, waar er veel contact is met klanten. Ook ben je bij ons geen nummer en ben je echt een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Ook bieden wij jouw cursussen aan, waar nodig, om jezelf te ontwikkelingen in ons bedrijf.

DEZE VACATURE IS NIET MEER VACANT. TOCH AAN DE SLAG BIJ DICK TEN KLOOSTER? STUUR ONS GERUST EEN OPEN SOLLICITAITE.

1
kranen
1
vakmensen
1 +
jaar ervaring
1 +
tevreden opdrachtgevers