Kraanverhuur Dick ten Klooster

Verhuur

Hijsvermogen op maat
Het kranenpark van Dick ten Klooster is helemaal afgestemd op de moderne hedendaagse bouwpraktijk. Dat maakt het mogelijk om voor ieder type opdracht een zo efficiënt mogelijk werkende kraan in te zetten. Het biedt besparende voordelen wat betreft het aantal benodigde uren, de flexibiliteit en daaruit volgend natuurlijk ook de kosten.
Het geavanceerde planningssysteem van Dick ten Klooster -in combinatie met een gedetailleerde werkomschrijving- maken het mogelijk elke opdracht snel en economisch uit te voeren.

Op elk terrein
Dick ten Klooster heeft loopkatkranen en telescoopkranen in zowel de lichtere als de zwaardere klasses. Een deel van de kranen is zeer geschikt voor toepassing op onregelmatige, ruwe en/of onstabiele ondergrond.
De grote reikwijdtes maken het mogelijk ook op moeilijk bereikbare plaatsen te werken.
Hiernaast heeft Dick ten Klooster een roterende verreiker om het dienstenpakket zo breed mogelijk te kunnen bieden.

Klik op onderstaande links voor uw keuze:

De beste machinisten
Voor een goede uitvoering zijn uiteraard vakmachinisten nodig; mensen met de juiste opleiding, ervaring, feeling voor het werk en natuurlijk het nodige enthousiasme.

Alle machinisten beschikken over een officieel TCVT certificaat Machinist Mobiele Kranen of een diploma Machinist Mobiele Torenkranen.